Over ons

Even voorstellen: de chef en eigenaar van Dutch Chef Rich is Richard. Van jongs af aan heeft hij al een passie voor eten en drinken. Inmiddels maakt hij al meer dan 25 jaar de lekkerste gerechten, die hij combineert met de beste wijnen en bieren. Zelfs de combinatie met Whisk(y)e kan gemaakt worden. Via zijn Instagram en Facebook deelt hij deze combinaties graag met u. De grootste voorliefde van de Chef zitten in de Franse keuken in combinatie met de gaafste BBQ-gerechten.

Onze Dutch Chef Rich maakt en verkoopt de enige echt Franse Montelimar Nougat met zijn fluweelzachte smaak en bereid met de beste producten die er te krijgen zijn. De chef vindt het leuk om geregeld nieuwe smaken te ontwikkelen, waarbij ambacht bovenaan staat.

BBQ Masterclass: Een paar keer per jaar geeft  Chef Richard een masterclass. Deze vinden meestal plaats bij JandLis Meat, waar hij beschikking heeft over een te gekke BBQ. Ook de slogan van JandLis Meat  – ‘Wat ons vlees zo bijzonder maakt? We kiezen voor vlees wat met zorg is grootgebracht’ – sluit perfect aan bij onze ideologie. Naast het vlees van JandLis Meat proberen wij tijdens deze masterclass de lekkerste streekproducen te gebruiken. Kijk op onze Facebook-pagina voor de volgende masterclass.

We zien u graag terug op een van de masterclasses of via onze media.